O nama


Aqua je restoran i kafić koji se nalazi u Prijepolju(Ćirkova BB). Aqua je najpogodnije mesto za izlazak sa porodicom i prijateljima bila to večera ili popodnevna kafa. Sastoji se od prijatnog lokala sa terasom koja ima pogled na reku Lim.
Osim predivnog ambijenta i prijatnog osoblja, možemo da se pohvalimo sa najboljom hranom i najboljim pićem u gradu. Bez sumnje imamo najbolji odnos cene i kvaliteta. Ukoliko vas više interesuje meni kliknite ovde . Osim toga kafića i restorana Aqua ima i fast food koji se nalazi u sklopu lokala.

Da li je Aqua kafić ili restoran?


Mi smo i kafić i restoran, osim najbolje hrane u gradu imamo i najveci izbor pića i zato smo najbolji. Prijetelski savet, probajte naš esspreso čak i on je najbolji u gradu. Možete uživati u jutarnjoj kafi, obaviti poslovni ručak i izvesti partnera na večeru. Izbirljivi ste i ne znate šta bi poručili, bacite pogled na naš meni, sigurni smo da ćete naći nešto.

Da li je Aqua mesto za porodicu ili društvo?


AAqua je lokal gde mozete doći sami, s porodicom ili s prijateljima, ali ako pitate nas Aqua je mesto gde vredi izvesti lepšu polovinu. U našem lokalu svi su dobrodošli i svi će izaći iz nje s nekim lepšim iskustvom i vreme provdedeno kod nas će vam definitivno ulepšati dan. Šta čekate? Posetite nas već danas.Skenirajte QR kod i posetite naš Instagram profil